Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijstevlaai met slagroom recept
Rijstevlaai met slagroom recept

Rijstevlaai met slagroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook van de melk samen met de suiker en rijst een smeuige rijstepap.
Als de rijst gaar is het losgeklopte ei met de bloem eronder roeren en nog even doorkoken.

Kneed van de boter suiker ei en meel een deeg en bekleed een beboterde vlaaivorm van 26 cm. hiermee. Strooi wat verkruimelde beschuiten over de bodem. Dan de rijstepap erop doen en afstrijken met het losgeklopt ei met de suiker.

een half uur in de oven tot deze mooi bruin is en af laten koelen.

de slagroom stijf kloppen en erop spuiten garneren met choco vlokken

Allergenen Informatie

Voor dit rijstevlaai met slagroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven