Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ricottataartjes met frambozen recept
Ricottataartjes met frambozen recept

Ricottataartjes met frambozen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de melk lauw. Rasp de marsepein grof en los op in de melk. Roer de bloem er doorheen. Vet de vormpjes met olie in. Vul de vormpjes met deeg en laat 20 minuten rusten. Rasp de schil van de citroen en pers het vruchtvlees uit. Roer de ricotta, de suiker en 3/4 van de citroenschil glad. Verdeel de crème over de vormpjes. Bak de taartjes 35 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C. Was ondertussen de frambozen. Roer het citroensap en de honing glad. Marineer de frambozen 15 minuten in het honingmengsel. Serveer de taartjes lauwwarm met de frambozen. Garneer met de rest van de citroenschil.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ricottataartjes met frambozen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven