Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mixer
  • Spatel
  • Taartvorm
  • Pan
  • Oven
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  2. Vet een ronde taartvorm (20 centimeter) goed in met boter of bakspray.
    Doe de met 80 mililiter water in een pan en maak er een suikerstroop van.
  3. Laten koken totdat de bruin begint te kleuren.
  4. Giet deze suikerstroop in de taartvorm.
    Voeg de in stukjes gesneden en toe en verdeel dit over de taart vorm en druk goed aan.
    Klop met een mixer de , extract en tot een schuimig geheel.
  5. Spatel de gesmolten en afgekoelde boter erdoor, zeef het meel en meng dit alles door elkaar.
  6. Het mengsel blijft dun.
    Lepel het beslag over de / en zorg dat dit niet teveel verschuift.
    Bak de taart 45 minuten of zolang totdat de bovenkant stevig is.
    Snijd de taart voorzichtig los als hij een klein beetje is afgekoeld, en laat hem verder op een taart rooster afkoelen.
    Dit niet te lang laten wachten anders wordt de suikerstroop weer hard en krijgt men dit niet uit de vorm.
    Garneer eventueel met slagroom.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
  • bakmeel is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker en poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en poedersuiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
216 kcal
10%2160 kcal
Vetten
9 g.
13%90 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%90 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
25 g.
27%250 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rabarber -appeltaart