Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pruimen-appelflappen recept
Pruimen-appelflappen recept

Pruimen-appelflappen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor tot 175 graden.
Snijd de pruimen in kleine stukjes en meng ze in een kom met de appel,50 gram suiker en de stemgember.
Leg de bladerdeegplakjes op de met bakpapier beklede bakplaat.
Verdeel het pruimen-appelmengsel over het midden van de deegplakjes.
Smeer de randen van het deeg in met losgeklopt ei.
Vouw de deegplakjes diagonaal over de vulling dicht.
Druk met een vork de deegranden op elkaar.
Bestrijk de bovenkanten van de flapjes met ei.
Meng de rest van de suiker met de kruiden en strooi over de flapjes
Bak ze 25 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn en serveer ze lauwwarm

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pruimen-appelflappen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pruimen-appelflappen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Lekker, weer eens wat anders
    Browney gaf dit recept op 1 februari 2014 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven