Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pompoentaart recept
Pompoentaart recept

Pompoentaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng alle ingrediŽnten van de taartbodem en zet ze in de koelkast. Bestrijk het met eiwit en bak het voor 10 minuten voor op 200 graden C. Meng ondertussen de vulling. Schep de vulling in de deegbodem en bak eerst 15 minuten op 250 graden C., daarna nog 30 minuten op 180 graden C. Lekker met gezoete slagroom!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pompoentaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pompoentaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 3 recensies

  • De bodem is een recept voor soezenbeslag! Dat werkt natuurlijk niet.
    Judith gaf dit recept op 10 oktober 2014 5 uit 5 sterren
  • Heerlijk recept. Ik gebruik alleen ipv de taartbodem op het recept, de taartbodem mix van dr Oetker. Ik heb hem vorig jaar al 2x eerder gemaakt, en dit jaar dus weer.
    Veronique gaf dit recept op 25 september 2014 5 uit 5 sterren
  • Heb het recept gemaakt. Jammer dat er niet in stond hoe je pompoenpuree maakt. Heb zelf via ander recept, dus de pompoen in blokjes gesneden en in een koekenpan gebakken, daarna gepureerd. De taart z... Lees reactie
    Saar gaf dit recept op 22 oktober 2012 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven