Pompoentaart

Ingrediënten

+ -
print

Taartbodem:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Meng alle ingrediënten van de taartbodem en zet ze in de koelkast.
  2. Bestrijk het met eiwit en bak het voor 10 minuten voor op 200 graden C.
  3. Meng ondertussen de vulling.
  4. Schep de vulling in de deegbodem en bak eerst 15 minuten op 250 graden C., daarna nog 30 minuten op 180 graden C.
  5. Lekker met gezoete !
25
25
25

Variaties op Pompoentaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pompoentaart
VariatieAantalGang
Pompoentaart1Taart en gebak
Pompoentaart met danish blue1Ovenschotels
Courgette-pompoentaart1Hartige taarten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren en eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Pompoentaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 3 recensies
RESET

De bodem is een recept voor soezenbeslag! Dat werkt natuurlijk niet.
Judith 10 oktober 2014
Heerlijk recept. Ik gebruik alleen ipv de taartbodem op het recept, de taartbodem mix van dr Oetker. Ik heb hem vorig jaar al 2x eerder gemaakt, en dit jaar dus weer.
Veronique 25 september 2014
Heb het recept gemaakt. Jammer dat er niet in stond hoe je pompoenpuree maakt. Heb zelf via ander recept, dus de pompoen in blokjes gesneden en in een koekenpan gebakken, daarna gepureerd. De taart z... Lees reactie
Saar 22 oktober 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
450 kcal
22%2700 kcal
Vetten
25 g.
36%150 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
56 g.
21%336 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pompoentaart