Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pompoencake recept
Pompoencake recept

Pompoencake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pompoen gaar in een klein laagje water. Wrijf de pompoenstukjes tot moes.

Smelt de boter en laat deze afkoelen.

Klop de eieren tezamen met de suiker tot schuim en voeg al roerend

de boter, bloem, en de pompoen toe. Als laatste de vanille toevoegen. Giet het beslag in een beboterd cakeblik. Bak de cake

in een voorverwarmde oven van 180 graden celcius 50 minuten gaar en goudbruin.

Allergenen Informatie

Voor dit pompoencake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pompoencake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies

  • Ik ben echt dol op pompoenen en daarom komt dit gerecht helemaal tot zijn recht bij mij.
    Pompoenfreak gaf dit recept op 9 november 2013 5 uit 5 sterren
  • Er staat 5 eetlepels zelfrijzend bakmeel, is dat met kop of afgestreken? Groet Joop
    Joop gaf dit recept op 13 oktober 2013 5 uit 5 sterren
  • Heerlijk, andere woorden heb ik er niet voor!
    Madeathoom gaf dit recept op 5 november 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven