Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige noten-perenaart recept
Pittige noten-perenaart recept

Pittige noten-perenaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Warm de oven voor als op pak aangegeven.
Vet een springvorm in en strooi met wat paneermeel of bloem over de ingevette zijkanten en bodem.
Schil de peren, snij in kwarten en verwijder pittenhuis, snij verder in stukjes.
Besprenkel met citroensap tegen het verkleuren.

Voor de deeg volg de aanwijzing op de verpakking.
Bekleed de onderkant en zijkanten van de springvorm
met het deeg. Houd hier wel wat van over voor over de vulling.

Vul het bakblik met het deeg met het perenmengsel en doe hier over het notenmengsel (verkrijgbaar bij de Albert Heijn), schud de vorm zodat de nootjes wat verdeeld worden tussen de perenstukjes
en daarover het overgebleven deeg,als een vlechtwerk of kruimels wat je zelf wil.
Hou baktijd aan als is aangegeven op het pak van de mix.

Serveersuggesties

Als je niet van de nootjes houdt, volg gewoon recept voor appeltaart en vervang de appels voor peren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige noten-perenaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven