Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Philadelphiataart - Een lekkere taart zonder bakken recept
Philadelphiataart - Een lekkere taart zonder bakken recept

Philadelphiataart - Een lekkere taart zonder bakken


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


De boterkoekjes heel fijn verkruimelen en met de boter goed mengen. In een springvorm doen en op de bodem vast aandrukken. In de koelkast zetten. Ondertussen de kaas met de poedersuiker mengen. Op de koekjesdeeg verdelen. De amandelen daaroverheen strooien. De slagroom met "klop-fix" en met wat suiker stijf kloppen. Nu de uitgelekte kersen onder de slagroom mengen. In de vorm op de amandelen scheppen. 1/4 liter kersensap met de taartgelei opkoken en over de slagroom gieten. Deze taart een dag eerder bereiden. De taart moet 1 dag in de koelkast staan, dan is ze pas goed. Heel lekker!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit philadelphiataart - een lekkere taart zonder bakken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven