Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perzik kruimelvlaai recept
Perzik kruimelvlaai recept

Perzik kruimelvlaai


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak van de broodmix, roomboter en water een soepel deeg. Laat dit 15 rijzen op een warme plaats. Vet de vlaaivorm in en verwarm de oven voor op 200 graden C. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkblad tot ca. 30 cm doosnede. Bekleed hiermee de vlaaivorm. Strooi paneermeel op de bodem en beleg deze met de amandelspijs (welke je van te voren even mixt met het eigeel) en perzik. Zeef voor het kruimeldeeg, de bloem boven een kom en meng hier de suiker door. Verdeel nu de boter in kleine stukjes erdoor en meng dit door elkaar. Verdeel het strooisel nu over de perziken en laat het geheel op een warme plaats nog eens 15 minuten rijzen. Zet nu de vlaai onder het midden in de oven en bak hem in 35 minuten goudbruin en lekker gaar. Af laten koelen en versieren met poedersuiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit perzik kruimelvlaai recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven