Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perentaart recept
Perentaart recept

Perentaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Leg het deeg in een vierkante taartvorm van 20 cm en laat het ruim over de rand hangen. Strooi het amandelschaafsel erover, Druk een stukje marsepein of amandelspijs in het kuiltje van elke halve peer. Leg de peren met het steeltje naar het midden van de taartvorm. Vouw het deeg over de peren en bak de taart in 30 minuten goudbruin. Serveer er yoghurt of crème fraîche bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit perentaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven