Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Paastaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maal de biscuitjes fijn in de keukenmachine.
Giet de gesmolten boter erbij tot alles goed is vermengd.
Bekleed de springvorm met vershoudfolie.
Druk het biscuitmengsel goed aan op de bodem.
Laat het opstijven in de koelkast.
Week de gelatine 5 minuten in koud water.
Verwarm het citroensap en roer de uitgeknepen gelatine erdoor tot het is opgelost.
Laat het niet koken.
Klop de mascarpone met de yoghurt en honing door elkaar.
Klop het gelatinemengsel er goed en gelijkmatig doorheen.
Giet dit in de springvorm en schud even zodat grote luchtbellen verdwijnen.
Laat de taart afgedekt minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
Decoreer vlak voor het serveren met de paaseitjes.

Allergenen Informatie

Voor dit paastaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven