Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paassoufle recept
Paassoufle recept

Paassoufle


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de melk met drie eetlepels suiker aan de kook. Mix de eidooiers met het custardpoeder net zolang tot een lichtgele massa ontstaat. Schenk al mixend het hete melkmengsel erop. Giet alles terug in de pan. Roer op een laag vuur tot het mengsel begint te binden. Haal de pan van het vuur, laat het amandelspijs in de custard oplossen en laat het afkoelen. Maak de aardbeien schoon en snijd de helft ervan in stukjes. Snijd het brood in stukjes. Klop de slagroom luchtig met de rest van de suiker. Doe het brood in een mooie hoge schaal. Besprenkel met de likeur. Verdeel de aardbeienplakjes erover. Verdeel hierover de amandelcustard en dek af met de room. Garneer met de rest van de aardbeien.

Allergenen Informatie

Voor dit paassoufle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven