

Omgekeerde appeltaart
Ingrediënten
- 100 gram bloem
- 1 eetlepel maizena
- mespunt zout
- 1 eetlepel poedersuiker
- 150 gram zachte boter
- 50 gram lichte basterdsuiker
- mespunt kaneelpoeder
- 2 goudreinetten, geschild en in stukjes
Bereidingswijze
Meer Recepten
- Snelle appeltaart8 taarten
1 uur en 15 minuten
bettyvandijk - Omgekeerde bananencake8 porties
1 uur en 15 minuten
dolfijn33 - Omgekeerde nectarinecake14 porties
1 uur
bettyvandijk
Allergenen Informatie
Voor dit omgekeerde appeltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Taart en gebak
- Omgekeerde appeltaart