Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Omgekeerde appeltaart recept
Omgekeerde appeltaart recept

Omgekeerde appeltaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden C. Zeef de bloem met de maizena, zout en poedersuiker en kneed er 100 gram boter door zodat een zachte bal ontstaat. Rol de bal in met plastic folie en zet 10 minuten in de koelkast. Doe de basterdsuiker, de overige boter en kaneel in de steelpan. Verwarm op laag vuur gedurende 3 minuten of totdat de suiker stroperig wordt. Schik de appllstukjes in een licht ingevet bakblik met antiaanbaklaag van 20 cm lengte. Giet er voorzichtig de stroperige suiker en kaneel op. Rol het deeg uit tussen 2 vellen bakpapier totdat het net langer is als het bakblik. Leg het deeg boven op de appels en duw de randen van het deeg langs de zijden van het bakblik. Bak 37.5 minuten totdat het deeg knapperig en goudbruin is. Laat 10 minuten afkoelen en keer de taart om op een serveerschaal.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit omgekeerde appeltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven