Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oma's appeltaart recept
Oma's appeltaart recept

Oma's appeltaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Mix de boter met de suiker schuimig. Voeg een voor een de eieren toe. Voeg als het een glad papje is de cakemeel en het zout toe. Meng alles goed door elkaar. Schep een laagje beslag in een beboterde springvorm. Schil de appels en snijd ze in schijfjes. Leg de appelschijfje dakpansgewijs op het deeg. Bestrooi ze met rozijnen. Schep nog een laagje belag op de appelschijfjes en weer schijfjes appel met rozijnen. Strooi er wat kaneel over. Verwarm de oven voor op 150 graden C. Bak de taart 1 1/4 uur in het midden van de oven gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit oma's appeltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven