Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Notencake recept
Notencake recept

Notencake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hazelnoten, walnoten en ontpitte dadels grof hakken. In een kom de zachte boter, de suiker en iets zout piekerig roeren. Er 4 eieren er 1 voor 1 doorroeren (volgende ei er pas door kloppen als het ei opgelost is). De bloem en 1 eetlepel koekkruiden zeven en in gedeeltes krachtig door het beslag roeren. De noten en dadels samen met 1 eetlepel gembersiroop snel door het beslag scheppen. Een ingevette cakekom voor niet meer dan met beslag vullen en de cake in 75 90 minuten op 160C gaar laten bakken. Voor het glazuur: De poedersuiker en een paar druppels amandelessence mengen en roeren en over de cake smeren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit notencake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Notencake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Ben hem nu aan het maken zal vast lekker smaken.
    Jessica gaf dit recept op 9 mei 2012 5 uit 5 sterren
  • Lekker lekker, super lekker! Iedereen geniet!!
    Bezoeker gaf dit recept op 6 oktober 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven