Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
New York cheesecake recept
New York cheesecake recept

New York cheesecake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bodem: Meng alles voor de bodem bij elkaar, laat het in de keukenmachine ongeveer 30seconde tot een kruimig geheel mengen. Voeg het ei toe en laat alles een beetje samenbollen. Leg het op een lichtbestoven werkvlak en maak er een bal van. Leg het deeg ongeveer 30 minuten in plasticfolie in de koelkast, of tot het stevig is. Verwarm de oven op 210 graden C. Doe het deeg in een ingevette springvorm van 23 cm en vul het met rijst of gedroogde bonen. Bak de taart zo ongeveer 10 minuten. Vulling: Klop de roomkaas met een garde en voeg één voor één de ingrediënten al kloppend toe. Schenk het mengel in de blindgebakken bodem en zet in een voorverwarmde oven van 200°C. Verlaag de temperatuur na 15 minuten tot 100°C en laat nog 1 uur bakken. Zet de oven uit en laat nog een uurtje staan met de deur op een kiertje, haal de taart uit een oven en laat hem helemaal afkoelen voor je hem uit de vorm haalt. Voor het beste resultaat wacht je nog 12 uur alvorens er van te genieten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit new york cheesecake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven