Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Natte vingerwerk-cake recept
Natte vingerwerk-cake recept

Natte vingerwerk-cake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Mix de boter met de poedersuiker, de eierdooier en een flinke scheut cognac tot een lekker smakende botercreme. De lange vingers een voor een in de resterende drank wentelen en laag om laag met de botercreme in een met folie bekleedde cakevorm leggen. (lange vingers meteen gebruiken, anders kun je er niets meer mee) Laten opstijven en daarna met een restje creme rondom besmeren. Mooi versieren met geraspte chocolade of vlokken. Tip 1: Vervang de cognac voor Amaretto en gebruik dan amandelen voor garnering. Tip 2: Alcoholvrije cake?: Vervang dan de cognac of amaretto voor een andere vloeistof zoals cocosmelk, sinaasappelsap, enz.

Allergenen Informatie

Voor dit natte vingerwerk-cake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven