Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Muffins recept
Muffins recept

Muffins


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 180 graden C. De eigeel van het eiwit scheiden. Voeg bij het eigeel, gesmolten boter en suiker toe. Goed roeren totdat het een mooi mengsel wordt. Als je het eiwit stijf hebt geklopt, voeg je het toe aan het mengsel. Dan voeg je eventueel de chocolade toe, dan de melk en een snufje zout. Dan langzaamaan de bloem toevoegen door een zeef uiteraard! Goed mengen, dan gist bij doen, weer goed mengen. Dan kan je het in een mooie muffinvorm doen. Ik gebruik zo een siliconen, die plakken echt niet! In de oven voor ongeveer 40 minuten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit muffins recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven