Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Monchoutaart recept
Monchoutaart recept

Monchoutaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de zachte boter in een pan en verkruimel ondertussen de volkoren koekjes.
Voeg de koekjes bij het botermengsel en verdeel het over de springvorm die je van te voren heb beboterd en een stuk bakpapier erin hebt gedaan.

Zet het 5 minuten in de koelkast om hard te worden. Ondertussen de kersen even laten uitlekken in een vergiet. (laat het sap niet weglopen)

Meng de slagroom en de monchou tot het een egaal mengsel is geworden.
Verdeel daarna over de kruimelbodem en daar bovenop de uitgelekte kersen. Beetje kersensap er nog overheen en zet daarna de taart voor ca. 2 uur in de koelkast om goed te koelen en op te laten stijven.

Na 2 uur uit de springvorm halen en serveren met een toefje slagroom. Lekker smikkelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit monchoutaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven