

Monchoutaart
- Nederland
- Taart en gebak
- 6 personen
- 20 minuten
- 2 uur
- chriss
Ingrediënten
- 1 rol volkoren koekjes
- zachte boter (geen halvarine)
- blik kersen op sap
- 250 milliliter slagroom
- pakje monchou
- springvorm
- bakpapier
Bereidingswijze
Voeg de koekjes bij het botermengsel en verdeel het over de springvorm die je van te voren heb beboterd en een stuk bakpapier erin hebt gedaan.
Zet het 5 minuten in de koelkast om hard te worden. Ondertussen de kersen even laten uitlekken in een vergiet. (laat het sap niet weglopen)
Meng de slagroom en de monchou tot het een egaal mengsel is geworden.
Verdeel daarna over de kruimelbodem en daar bovenop de uitgelekte kersen. Beetje kersensap er nog overheen en zet daarna de taart voor ca. 2 uur in de koelkast om goed te koelen en op te laten stijven.
Na 2 uur uit de springvorm halen en serveren met een toefje slagroom. Lekker smikkelen.
Meer Recepten
- Monchoutaart met cornflakes8 taarten
2 uur en 20 minuten
estherdanielle - Kersen-MonChoutaart4 taarten
3 uur en 20 minuten
lucyvader - Monchoutaart met kersen12 taarten
45 minuten
manondersjant
Allergenen Informatie
Voor dit monchoutaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Taart en gebak
- Monchoutaart