Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Monchoutaart recept
Monchoutaart recept

Monchoutaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Springvorm invetten en op de bodem bakpapier leggen.
Vorm vol leggen met bastognekoeken.
Monchoukaas met een vork los kneden. Witte basterdsuiker toevoegen aan de monchou.
Met een mixer 5 minuten kloppen (zeker 5 minuten doen!!)
Slagroom stijf kloppen. Slagroom onder het monchou-mengsel scheppen met een lepel.
Dit mengsel op de bastognekoeken verdelen en gladstrijken.
kersenvlaaivulling over de monchou smeren (kan ook na het opstijven).
Daarna zeker een aantal uur in de koelkast laten opstijven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit monchoutaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven