Monchou taart met kersen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Voor de bodem:
  2. Bastogne koeken fijn maken en boter smelten.
  3. Koeken en gesmolten boter in schaal, goed door elkaar roeren en het geheel in een springvorm doen van ongeveer 22 cm doorsnee verdelen.
  4. Voor de vulling:
  5. in schaal met suiker door elkaar mixen.
  6. Dit wordt een brei.
  7. kloppen met en daarna in schaal bij de mon chou.
  8. Door elkaar roeren en dan over de kruimels in de springvorm verdelen. 2 uur in de koelkast laten opstijven en voor serveren de over de taart verdelen.
25
25
25

Variaties op Monchou taart met kersen

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Monchou taart met kersen
VariatieAantalGang
Monchou taart met kersenvulling1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vanillesuiker en basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • room, slagroom, monchou is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • room, slagroom, monchou is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (8)

Monchou taart met kersen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 8 recensies
RESET

Iedereen vindt deze taart heerlijk! Mijn zoontje maakt hem deze Kerst! Gegarandeerd succes!
Odile 22 december 2017
Heerlijke taart, komende zaterdag ga ik hem weer maken.
Nancy 31 januari 2016
Heerlijke taart, komende zaterdag ga ik hem weer maken.
Nancy 28 januari 2016
Heerlijk recept
jolandabishop 9 maart 2014
Smaakt heerlijk ik had hem al vaker gemaakt maar deze smaakte nog lekkerder
Loes 24 juli 2013
Hoi, ik ga de taart a.s zaterdag maken voor de verjaardag van mijn vriend maar is die wel stevig genoeg? Niet dat de Monchou er tussenuit druipt?
Gaby 17 april 2013
De taart is heerlijk.
Priscilla 4 april 2013
Heerlijke taart! Echt een aanrader, en nog heel makkelijk ook! En wat nou zo handig was, was dat deze taart niet in de oven hoefde, ik had namelijk een partijtje van mijn zoon op de stoep, en zo kon i... Lees reactie
Fleur 19 juni 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
197 kcal
9%1379 kcal
Vetten
12 g.
18%84 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
20 g.
7%140 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
2 g.
2%14 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Monchou taart met kersen