Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Monchou taart recept
Monchou taart recept

Monchou taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe ongeveer 20 koekjes in een doorzichtige zak en maak ze fijn met deegrol. De boter voorzichtig zacht maken in een pannetje (niet bruin). De verpulverde koekjes met de boter vermengen en goed laten intrekken, eventueel nog een steekje boter toevoegen. Laat 5 minuten afkoelen. Neem een springvorm van 24 cm en bekleed de bodem met aluminiumfolie. Doe er de koekjesmassa in en vast aandrukken met de bolle kant van een eetlepel. Zet 20 minuten in de koelkast. De slagroom kloppen met de witte basterdsuiker. De mon chou kloppen met vanillesuiker. Dit samen langzaam vermengen. Laten opstijven, over het koekjesmengsel verdelen en glad strijken. Zet een uur in de koelkast. Later de vlavulling erover verdelen en lichtjes aandrukken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit monchou taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven