Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Monchou kersentaart recept
Monchou kersentaart recept

Monchou kersentaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Koekjes verkruimelen. Ik heb de koekjes in een kleine blender gedaan. Koekje voor koekje is handiger, omdat de blender anders vastloopt. Ondertussen kunt u de boter erbij doen (gesmolten is handiger). Vervolgens giet u het mengsel in de taartvorm. Even wachten tot de bodem redelijk hard is.
Ondertussen kunt u de middelste gedeelte van de taart maken. De monchou losroeren met de helft van de basterdsuiker. De slagroom met de overige basterdsuiker kloppen en mengen met de mon chou. Deze even laten staan, ook om hard te laten worden.
Voor de bovenste laag. Laat de kersen uitlekken en vang het vocht op. Verdeel de kersen over de taart en maak met het vocht en de taartine de gelei. Probeer nadat de gelei over de taart zit, deze niet te verbeteren. Dit geeft later een lelijk gezicht.
Laat de taart nog even in de koelkast. Wanneer de gelei hard is, kunt u de taart aansnijden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit monchou kersentaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Monchou kersentaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

 • Leuk en lekker recept maar heeft niks met de Albanese keuken te maken.
  Shiptare gaf dit recept op 9 december 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven