Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Moeders cake recept
Moeders cake recept

Moeders cake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 170 graden C. Vet de cakevorm in met vloeibare boter. Doe een klein beetje cakemix in de vorm. Zorg dat de vorm wit/grijs kijkt van binnen. Zorg dat de margarine niet direct uit de koelkast komt. Meng de margarine met de suiker en de vanille suiker. Voeg hierna 1 voor 1 de eieren toe. Meng dit tot een glad beslag. Voeg rustig de cakemix toe. Ook zorg hier weer voor een glad beslag. Je kunt nu eventueel de kaneel toevoegen. Ongeveer 1 2 theelepels. Doe het deeg in de vorm en schuif hem in de oven voor 70 minuten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit moeders cake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven