Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Mississippi mud pie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 140 graden.
Bekleed de springvorm met bakpapier.
Maal de koekjes fijn in de keukenmachine.
Smelt 80 gram boter in een steelpan.
Meng dit met de koekjes en water.
Verdeel het over de bodem van de springvorm.
Zet de springvorm in de koelkast.
Smelt de rest van de boter en neem de pan van het vuur.
Voeg 100 gram chocolade toe.
Laat dit 4 minuten staan en roer dan goed door.
Klop de eieren met de suiker in 5 minuten romig en dik.
Schep het chocolademengsel erdoor.
Roer 150 gram mascarpone los met een vork.
Schep dit door het mengsel tot het egaal wordt.
Schenk het voorzichtig in de springvorm.
Bak 4 5 minuten in de oven tot de vulling net gestold is.
Laat de taart 1 uur afkoelen op het rooster.
Verwarm al roerend de rest van de chocolade, melk en honing.
Laat het 10 minuten afkoelen.
Verdeel de saus over de taart.
Dek de taart af en zet het 2 uur in de koelkast.
Bestrooi met poedersuiker.

Allergenen Informatie

Voor dit mississippi mud pie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven