Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mini-donuts voor de donutmaker recept
Mini-donuts voor de donutmaker recept

Mini-donuts voor de donutmaker


Ingrediënten


389

Bereidingswijze


Gooi alle ingrediŽnten in een beslagkom bij elkaar. Dit goed mixen totdat een glad beslag ontstaat. Als het klaar is, kan het beslag de donutmaker in en binnen een handomdraai heb je heerlijke mini-donuts!

Serveersuggesties

Gooi er een portie choco-snippers bij om chocolade-donuts te krijgen. De donuts met glazuur besmeren kan ook heerlijk zijn!

Allergenen Informatie

Voor dit mini-donuts voor de donutmaker recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Mini-donuts voor de donutmaker heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.2 / 10 in 22 recensies

 • Ik maakte vandaag donuts in een machine. Het recept kwam van Sandra Bekkari (havermout, ei, bakpoeder, rijstdrink, kokosolie, zout en honing) Mijn donuts rezen niet en bleven dus zeer plat. Ze waren o... Lees reactie
  Lies gaf dit recept op 12 februari 2018 4 uit 5 sterren
 • Mij lijkt het een heel lekker recept, ik ga het uitdelen op school voor projectenavond, die over een week en 2 dagen is, ik ga nu maar weer aan de slag, want ik moet er nog veel maken ;]
  Glori gaf dit recept op 10 maart 2015 5 uit 5 sterren
 • Donuts uit een donutmaker zullen nooit te evenaren zijn met deze in olie gebakken, maar ze zijn wel sneller te maken. Dit recept al meermaals gemaakt (ik doe wel een beetje meer olie in het deeg) en e... Lees reactie
  Fientroo gaf dit recept op 22 februari 2015 5 uit 5 sterren
 • Kan ik dit recept ook gebruiken voor een donut bakblik ?
  Rachel gaf dit recept op 28 maart 2014 4 uit 5 sterren
 • Dit recept geeft wel de structuur als zou moeten, maar als je ze uit de donutmaker haalt, vervormen ze en gaan ze nooit meer goed! En ze zakken in :( Maar ze zijn wel lekker :)
  Jovanca gaf dit recept op 26 juni 2013 5 uit 5 sterren
 • Ik heb het recept geprobeerd, de smaak is goed maar de donutjes zijn zo droog, hoe voorkom ik dit? Iemand een idee/tip?
  Sylvia gaf dit recept op 24 mei 2013 3 uit 5 sterren
 • Hoe lang moeten ze in de donut maker?
  Bezoeker gaf dit recept op 23 maart 2013 5 uit 5 sterren
 • Natuurlijk is dit een ander soort donut, maar heerlijk en zelf gemaakt!
  Mau gaf dit recept op 13 december 2012 5 uit 5 sterren
 • Echt heerlijk. Net gemaakt. Inderdaad niet te vergelijken met echte donuts maar van alle recepten die ik heb geprobeerd, is deze echt het beste. Zeker aan te raden.
  Nikki gaf dit recept op 21 oktober 2012 5 uit 5 sterren
 • Ik heb het gisteren gemaakt, ze zijn echt niet te vergelijken met de echte donuts. Ik ga het proberen met een origineel recept, wanneer dat niet lukt breng ik dat ding naar de kringloopwinkel.
  Evelien gaf dit recept op 23 september 2012 2 uit 5 sterren
Alle recensies bekijken
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven