Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Met slagroom gevulde bladerdeeg hoorntjes recept
Met slagroom gevulde bladerdeeg hoorntjes recept

Met slagroom gevulde bladerdeeg hoorntjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de slagroom stijf en voeg 2 eetlepes vanille instant pudding toe. Zet de slagroom in de koelkast. Rol het baderdeeg uit met een roller tot een dikte van ongeveer een halve milimeter. Snijd lange strips met een breedte van 1-1,5 centimeter. Vet de aluminium pijpjes in met margarine en rol de strips om de aluminium pijpjes. Het bladerdeeg moet elke keer de vorige ronde een klein beetje overdekken. U verkrijgt zo een spiraalvormige hoorn van bladerdeeg. Bak hoorntjes met de aluminium pijpjes in de oven. Haal de pijpjes uit het baderdeeg en laat de hoorntjes afkoelen. Vul de hoorntjes met de slagroom en strooi een beetje poedersuiker over de de hoorntjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit met slagroom gevulde bladerdeeg hoorntjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Met slagroom gevulde bladerdeeg hoorntjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 2 / 10 in 1 recensie

 • Helaas staan de oventemperaturen er niet bij. Neem aan dat dit volgens de verpakiing van het bladerdeeg moet ? !!
  Hoogstrate37@kpn gaf dit recept op 1 januari 2008 1 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven