Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Marskoek recept
Marskoek recept

Marskoek


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Voeg 100 gram boter en 75 gram suiker en 130 gram bloem bij elkaar tot een kruimeldeeg. Vet dan een boterkoekvorm in en dan het kruimeldeeg aanduwen op de bodem. Plaats het voor 15 min. in de oven op 200 graden.
Verwarm dan de gecondenseerde melk samen met een eetl suiker en 25 gram boter. Roer dit tot de boter is gesmolten en laat het dan al roerend 5 minuten pruttelen. Verdeel dit over de koekbodem en zet hem dan weer voor 10 minuten in de oven op 200 graden.
Smelt nu de chocola au bain marie en verdeel dit dan over de koek. Zet het 2 tot 3 uur in de koelkast.

Allergenen Informatie

Voor dit marskoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven