Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Marmercake recept
Marmercake recept

Marmercake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven verwarmen op 175 graden. Cake blik invetten met boter. Bakpapier toevoegen.
Maak in een mengkom het cakebeslag als volgt:
Boter en suiker met de mixer mengen tot luchtig is en eieren toevoegen. Daarna de bloem toevoegen en door het boter mengsel mixen.
Maak in een 2e mengkom het chocolade beslag als volgt:
Boter en suiker met de mixer mengen tot luchtig is en de eieren stuk voor stuk toevoegen. De cacao zeven en door de bloem mengen. De bloem met cacao door het boter mengsel mixen.
Eerst het cakebeslag in het cake blik gieten en beetje glad strijken, daarna cacao beslag er over heen gieten. Met een vork een paar flinke slagen maken zodat gele en donkere beslag door elkaar gaan maar niet roeren. Vervolgens in circa 50 minuten in de oven bakken.

Allergenen Informatie

Voor dit marmercake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Marmercake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Omg dit is zo lekker en super simpel, ik zou zeggen als je een keer een studiedag hebt, ga het maken, zeker de moeite waard (er is geen moeite) Heel leuk om dit met je kind te maken!
  Sarena gaf dit recept op 24 april 2017 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven