Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mandarijnen aardbeientaart recept
Mandarijnen aardbeientaart recept

Mandarijnen aardbeientaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden: Laat de mandarijntjes uitlekken in een vergiet. Haal de taartbodem uit de verpakking en zet deze op een dienblad. Klop de slagroom en de versteviger met de mixer stijf, klop de zure room met een vork een beetje los en meng zonder te roeren met een spatel luchtig door de slagroom. Haal de kroontjes van de aardbeien, halveer de aarbeien als ze te groot zijn. Bereiden: Strijk het roommengsel met de bolle kant van een lepel over de taartbodem. Leg de mandarijntjes met de bolle kant in dezelfde richting in een brede cirkel aan de buitenkant van de taartbodem. Vul de binnenste cirkel op met de aardbeien, de bolle kant van de gehalveerde aardbeien naar boven. Verwarm de abrikozenjam zonder deksel 1 minuut in de magnetron op 800 Wwatt of verwarm de jam zonder te koken in een klein steelpannetje. Giet de warme jam gelijkmatig over de vruchten zodat ze mooi gaan glanzen. Spuit toefjes slagroom langs de rand van de taart of versier met chocolaatjes.

Allergenen Informatie

Voor dit mandarijnen aardbeientaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven