Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Light meloen-roomkaas taart recept
Light meloen-roomkaas taart recept

Light meloen-roomkaas taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter tot hij halfzacht is. Doe de beschuit in een diepvrieszak en verkruimel het met een deegroller. Meng de beschuit met de zachte boter en wat suiker. Druk het mengsel in een ingevette springvorm (26 cm doorsnede) en zet de springvorm 1 uur in de koelkast. Week de blaadjes gelatine in koud water. Meng de roomkaas goed met de yoghurt, 100 gram suiker, het limoensap en de limoenrasp. Knijp de gelatine uit en los hem op laag vuur op. Roer de opgeloste gelatine door 3 eetlepels van het roomkaasmengel en roer alles door de roomkaasmassa. Klop de slagroom stijf en spatel hem erdoor. Strijk het roomkaasmengsel over de taartbodem. Zet de taart minstens 4 uur in de koelkast en roer enkele meloenbolletjes door de kokos. Verwijder de rand van de springvorm. Garneer de taart met de meloenbolletjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit light meloen-roomkaas taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven