Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Light frambozen-kwark-muffins recept
Light frambozen-kwark-muffins recept

Light frambozen-kwark-muffins


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden celsius. Laat de frambozen iets ontdooien. Klop de boter, 100 gram suiker en een snufje zout met de mixer romig. Roer de eieren er een voor een doorheen. Meng de bloem en het bakpoeder en roer het mengsel afwisselend met de kwark door het botermengsel. Spatel de frambozen er voorzichtig doorheen. Zet de vormpjes in het muffinbakblik. Vul 3/4 van elk vormpje met het beslag. Bak de muffins 27.5 minuten in de oven. Laat afkoelen. Klop de slagroom stijf en voeg tijdens het kloppen de suiker toe. Roer de frambozenjam en 1 eetlepel heet water door elkaar. Versier de muffins met wat slagroom en de frambozenjam.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit light frambozen-kwark-muffins recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven