Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kwarktaart met rood fruit


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de cake in plakken van 1,5 cm en bedek de bodem van de springvorm ermee. Druk de cake goed aan. Maak het fruit schoon en pureer 375 gram van de aardbeien. Was de sinaasappel, rasp de halve schil en pers de sinaasappel uit.
Meng de kwark met de suiker, sinaasappelrasp en gepureerde aardbeien.
Week de gelatine circa 2 minuten in ruim koud water.
Klop de slagroom op, maar niet helemaal stijf. Verwarm het sinaasappelsap. Knijp de gelatine voorzichtig uit en los het, van het vuur af, op in de warme sinaasappelsap. Laat het mengsel tot lauw afkoelen en roer het door de kwark.
Spatel de slagroom erdoor en schep het mengsel direct over de cakebodem. Laat de taart in de koelkast circa 4 uur opstijven. Garneer de taart met het overige fruit, munt en poedersuiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kwarktaart met rood fruit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven