Kwarktaart met Grand-Marnier

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. De bodem van de springvorm met de lange bedekken en met de drank besprenkelen.
  2. Zet de lange in de lengte naast elkaar zodat een hogere 'bodem' ontstaat.
  3. Gelatineblaadjes 5 min.
  4. in koud water weken.
  5. uit laten lekken.
  6. Sap bewaren!
  7. zonder sap kloppen met de en .
  8. met goed stijf kloppen.
  9. Mandarijnensap aan de kook brengen, van het vuur halen en de uitgeknepen erbij doen.
  10. Sap af laten koelen.
  11. Alle ingrediënten (incl.
  12. sap met ) door elkaar scheppen, als laatste de .
  13. Laat het geheel nu een tijdje staan totdat de massa gaat 'hangen'.
  14. Dit is om te voorkomen dat de geweekte lange gaan drijven.
  15. Is de massa hangend genoeg dan op de bodem storten en plm. 2,5 uur in de koelkast laten opstijven.
  16. Evt.
  17. garneren met wat en rozetten .
  18. TIP:
  19. i.p.v.
  20. zijn ook andere fruitsoorten geschikt.
  21. Zorg er dan wel voor dat je minimaal 200 cc.
  22. vocht hebt om de in op te lossen.
  23. Meer pit aan de taart:
  24. Doe dan wat extra drank door de of .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • basterdsuiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kwark en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kwark en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine en rum
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
404 kcal
20%404 kcal
Vetten
15 g.
21%15 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
35 g.
13%35 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
15 g.
17%15 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kwarktaart met Grand-Marnier