Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kwarktaart recept
Kwarktaart recept

Kwarktaart


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verkruimel de koeken en voeg de gehakte hazelnoten toe.
Smelt de boter en meng deze door de koek met noten.
Schep alles over in een met plasticfolie beklede springvorm en druk allen heel goed aan met bv een lepel.

Sla de slagroom stijf met de suiker.
Schep voorzichtig de kwark erdoor.
Los de gelatine op volgens de gebruiksaanwijzing.
Schep ook deze voorzichtig door het slagroom-kwarkmengsel.
Schep het mengsel over de taartbodem.
Zet het geheel enkele uren in de koelkast om op te stijven.

Afwerking:
Fruit naar keuze verdelen over de kwark.
Afwerken met taartgelei.

Tip:
Er zijn 2 soorten taartgelei verkrijgbaar.
Gebruik de rode als je rode vruchten gebruikt en de heldere voor andere vruchten.
Rood kun je evt ook zelf maken met rode kleurstof (verkrijgbaar bij de toko waar ze nog veel meer kleurstoffen hebben)

Je kunt evt nog afgarneren met slagroom, wat achtergehouden vruchten, blaadje munt, etc.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kwarktaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven