Kwarktaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verkruimel de biscuitjes en roer ze door de gesmolten boter.
  2. Bekleed een springvorm met bakpapier en bestrijk de bodem met het koekmengsel.
  3. Laat de springvorm enkele minuten afkoelen in de koelkast.
  4. Week de in water en klop de stijf met de .
  5. Verwarm de en laat de en de suiker erin oplossen.
  6. Laat dit licht afkoelen en voeg hier de , en eventueel het fruit aan toe.
  7. Even doorroeren en in de springvorm gieten.
  8. Laat de taart enkele uren opstijven in de koelkast.
25
25
25

Variaties op Kwarktaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kwarktaart
VariatieAantalGang
Kwarktaart5Taart en gebak
Kruimelkwarktaart2Taart en gebak
Abrikozen- kwarktaart1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vanillesuiker en basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kwark en roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kwark, melk, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kwark, melk, slagroom, roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Kwarktaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Sorry maar de kwarktaart was niet lekker niet zacht en zoet zat niet veel smaak aan deze verwijder ik uit mijn favouriten
martina10 7 januari 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
342 kcal
17%1368 kcal
Vetten
20 g.
29%80 g.
Waarvan verzadigd
7 g.
35%28 g.
Waarvan onverzadigd
3 g.
13%12 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
1 g.
26%4 g.
Koolhydraten
21 g.
8%84 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
1 g.
2%4 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
5 mg.
0%20 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kwarktaart