Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruimeltaart met gemengd vers fruit recept
Kruimeltaart met gemengd vers fruit recept

Kruimeltaart met gemengd vers fruit


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vermeng voor het deeg de bloem met de suiker en het zout. Kneed er met de vingertoppen de boter door tot een kruimelige massa. Kneed er het ei en het amandelpoeder snel doorheen tot een soepele bal en laat deze minstens 30 minuten in de koelkast rusten. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak en bekleed er een ingevette taartvorm van 24 cm doorsnede mee. Laat nog 10 minuten rusten in de koelkast. Mix voor de vulling de suiker en de boter tot een crème. Vermeng achtereenvolgens met de amandelpoeder, de bloem en de eidooier. Giet dit mengsel in de taartbodem en laat nog 30 minuten rusten in de koelkast. Bak de taarbodem in de oven in ca. 20 minuten goudbruin en gaar. Laat hem afkoelen en vul hem met fruit.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kruimeltaart met gemengd vers fruit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven