Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruimelkwarktaart recept
Kruimelkwarktaart recept

Kruimelkwarktaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe voor het deeg de boter, bakmeel, suiker, ei en zout in de keukenmachine en maak er een deeg van. Of gebruik de mixer met deeghaken hiervoor. Het wordt een kruimelig deeg. Het lijkt wat op grof zand. Doe de helft van het deeg in een beboterde springvorm van 24 cm en druk het goed aan. Klop voor de vulling de ingredienten dooreen, behalve het eiwit. Klop het eiwit apart heel stijf. Spatel het eiwit door de kwarkmassa en schenk de vulling op het deeg in de vorm. Strooi de rest van het kruimeldeeg hierop en bak de taart in ongeveer 30 minuten in een voorverwarmde oven van 225 graden C. gaar en lichtbruin. Denk erom dat je de baktijden strikt volgt anders wordt de taart te droog.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kruimelkwarktaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven