Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruimelappeltaart recept
Kruimelappeltaart recept

Kruimelappeltaart


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Hulpmiddelen
Kom en een ovenplaat. De taart wordt dus zo groot als je oven groot is.

Voorbereiding
Rozijnen laten wellen in de bessenjenever. De appels schillen en in blokjes snijden. Vermengen met suiker en kaneel. Voor het kruimeldeeg, de boter suiker bloem en het ei mengen.

Bereidingswijze
Van de bloem, suiker, boter, zout en het losgeklopte ei een deegbal kneden voor de bodem en dit op de ovenplaat verdelen. Hier boven op de banketbakkersroom en en dan de vulling van appels en rozijnen. Tot slot het kruimeldeeg er over verdelen en 1 uur bakken op 175 graden C. in het midden van de oven.

Serveersuggesties

Lekker met slagroom of custardvla.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kruimelappeltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven