Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kokostaart recept
Kokostaart recept

Kokostaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kokos in de melk wellen. Bloem, boter en suiker door elkaar mengen en in de vorm doen. De bodem bestrijken met abikozenjam. De vulling: Eieren klutsen, suiker erdoor doen en de kokos. Een klein stukje boter toevoegen. Dit mengsel op de abrikozenjam doen. De vorm onderin in een voorverwarmde oven een half uur op 150 graden C. en dan 25 minuten op 200 graden C.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kokostaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven