Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Koelkastcake recept
Koelkastcake recept

Koelkastcake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter in een pan. Laat de boter een beetje afkoelen. Suiker toevoegen en roeren. Eieren toevoegen en roeren. Cacao toevoegen en roeren. Koekjes verkruimelen tot kleine stukjes (1 bij 1 cm). Alles samenvoegen en heel goed roeren. Doe alles in een cakeblik. Zet het blik in de koelkast en hard laten worden (1 dag).

Serveersuggesties

Om cake uit het blik te halen, zet blik even in heet water en keer het blik om op een bord. Zet het terug in de koelkast om het gesmoltene weer hard te laten worden. Heel leuk om met kinderen te maken.

Allergenen Informatie

Voor dit koelkastcake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven