Koekrepen met perzik

Ingrediënten

+ -
print

Voor het deeg:

Voor de vulling:

Voor de garnering:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mixer
  • Oven
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Maak het deeg:
    Zeef het bakmeel boven een kom, roer de suiker en een snufje zout erdoor, voeg de in klontjes gesneden boter toe, meng het mengsel tot het grofkorrelig is en meng dan het ei erdoor.
    Spreid het mengsel gelijkmatig uit over een ingevette lage rechthoekige vorm (ca. 30 x 20 cm) Verwarm de oven voor op 175 graden celsius.
    Maak de vulling:
    Klop de monchou samen met de basterdsuiker en vanillesuiker met een mixer goed door elkaar.
  2. Voeg het , het , de en een snufje aan het monchoumengsel toe.
    Strijk de glad over het en bestrooi met .
    Bak de koek in het midden van de oven in ca. 20 minuten goudbruin en gaar.
  3. Laat de koek afkoelen.
    Laat de uitlekken, snijd ze in partjes en verdeel ze over de koek.
  4. Snijd ze in repen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • deeg, bakmeel, bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker, basterdsuiker, vanillesuiker, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei en ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • deeg en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en monchou
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en monchou is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
54 kcal
2%1080 kcal
Vetten
3 g.
4%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%80 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
4 g.
4%80 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Koekrepen met perzik