Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kletskop met maanzaad en sambal recept
Kletskop met maanzaad en sambal recept

Kletskop met maanzaad en sambal


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de boter zacht en voeg maanzaad, sambal, bloem en poedersuiker toe. Maak door toevoeging van sinaasappelsap een smeuige massa. Leg een bakmatje op een bakplaat en maak met de massa hier koekjes op. Bak de koekjes in een voorverwarmde oven van 170 graden C. in ongeveer 15 minuten. Haal ze voorzichtig met een glaceermes van het matje. Warm zijn ze te buigen tot een andere vorm.

Allergenen Informatie

Voor dit kletskop met maanzaad en sambal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven