Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kleine vruchtengebakjes recept
Kleine vruchtengebakjes recept

Kleine vruchtengebakjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de in blokjes gebroken chocolade in een klein bakje au-bain-marie. Bestrijk de saladecups aan de binnenkant met de gesmolten chocolade en laat het opstijven. Maak het fruit schoon en snijd het in kleine stukjes. Vul de cups met een lepelje vanillevla. Schep het gemengde fruit op de vla. Verwarm de jam in een pannetje en bestrijk het fruit ermee.

Allergenen Informatie

Voor dit kleine vruchtengebakjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven