Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kersenflappen recept
Kersenflappen recept

Kersenflappen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de over voor op 200 graden celsius.
Haal het bladerdeeg uit het pakje, trek het plastic er af en laat het ontdooien.
Laat de kersen uit het potje uitlekken.
Meng de kersenvlaaivulling met de kersen uit het potje.
Doe op elk plakje bladerdeeg een beetje kersenvulling en duw hem voorzichtig dicht.
Bestrijk de kersenflappen met ei en strooi er wat vanillesuiker en kristalsuiker over.
Leg ze op de bakplaat op een bakpapiertje.
Schuif de bakplaat in de oven en bak ze in 22.5 minuten mooi bruin.

Allergenen Informatie

Voor dit kersenflappen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kersenflappen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies

  • Het is echt heel goed gelukt. Was heel lekker.
    Kimmetje gaf dit recept op 30 juni 2013 5 uit 5 sterren
  • Zeer lekker weer eens wat anders mmmmm.
    Jaccor gaf dit recept op 20 mei 2013 5 uit 5 sterren
  • Ze waren super lekker.
    Patricia gaf dit recept op 17 december 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven