Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kersenblondjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de witte chocolade grof. Smelt hem met 2oo gram boter au bain marie.
Laat de kersen in een zeef ontdooien.
Hak de pure chocolade grof.
Klop de suiker, de eieren en een snufje zout in 3- 4 minuten romig met de handmixer.
Neem de chocoladeboter van het vuur en roer hem geleidelijk door het eimengsel.
Meng de bloem met het bakpoeder. Spatel het bloemmengsel en de pure chocolade door het eimengsel
Verwarm de oven voor tot 175 graden.
Vet een vierkante bakvorm of ovenschaal ( 24x 24 cm) in met boter.
Verdeel het beslag in de bakvorm en strijk glad.
Bak ca. 25 minuten in de oven.
Neem de vorm na ca. 10 minuten uit de oven.
Verdeel de kersen eroverheen en bak verder.
Laat afkoelen en bestrooi met poedersuiker

Allergenen Informatie

Voor dit kersenblondjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven