Kaneelkoekjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Vormpje
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Kneed de met de zachte .
  2. Voeg er de geklopte aan toe en de rest van de ingrediënten.
  3. Kneed alles goed door elkaar tot een soepel deeg.
    Laat het deeg een hele nacht op een koele plaats afgedekt rusten.
  4. Rol het deeg de volgende dag uit tot een dikte van 1,5 cm.
  5. Steek de koekjes met behulp van een rond vormpje of een glas uit.
  6. Leg de rondjes op een ingevet of met bakpapier belegd bakblik.
    Bestrijk ze met wat en laat ze 15 á 20 minuten bakken op 175 graden, totdat ze goudbruin zijn.
25
25
25

Variaties op Kaneelkoekjes

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kaneelkoekjes
VariatieAantalGang
Kaneelkoekjes2Koekjes
Filokaneelkoekjes1Snacks
Chocolade-kaneelkoekjes1Koekjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren en eigeel is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Kaneelkoekjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik vind het super lekker!
7 augustus 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
koek
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
208 kcal
10%4992 kcal
Vetten
14 g.
20%336 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
15 g.
6%360 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
10 g.
11%240 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kaneelkoekjes