Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaneel Nutella Cake recept
Kaneel Nutella Cake recept

Kaneel Nutella Cake


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden.
Vet een springvorm in van 20 cm.

Doe boter, suiker, eieren, bakmeel, kaneelpoeder en melk in beslagkom en meng alles luchtig door elkaar.
Doe 3/4 van het beslag in de vorm.
Doe de 4 el nutella erop.
Voeg nu de rest van het beslag toe.
Draai met een sateprikker een paar rondjes door het bakmengsel en strijk de bovenkant glad.
Verdeel de hazelnoten over de bovenkankant.

Bak de cake in de oven in 1 uur en 10 minuten af.
Laat de cake 10 minuten in de vorm afkoelen.
Verwijder de springvorm en laat de cake verder op een rooster afkoelen.

Allergenen Informatie

Voor dit kaneel nutella cake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven