Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Irish-coffeetaart met advocaatroom recept
Irish-coffeetaart met advocaatroom recept

Irish-coffeetaart met advocaatroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Koffiepoeder oplossen en 4 eetlepels water. Irish-coffeecream er door roeren. Bodem van springvorm (24 cm) bedekken met lange vingers. Suikerkant naar boven doen. Besprenkelen met Irish-coffeemengsel. De slagroom met suiker en vanillesuiker stijfkloppen. Advokaat er doorkloppen. Slagroommengsel op de lange vingers scheppen en gladstrijken. Chocoladevlokken er over strooien. Afgedekt in de koelkast minstens 2 uur goed koud laten worden.
Eventueel met slagroom garneren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit irish-coffeetaart met advocaatroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven