Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Homemade appeltaart recept
Homemade appeltaart recept

Homemade appeltaart


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden.
Haal het bladerdeeg uit de vriezer en leg ze met de velletjes papier er nog onder te ontdooien.
Vet een stenen quichevorm of een vlaaivorm in en bestuif met bloem.
Beleg de vorm met de plakjes bladerdeeg, ook de opstaande rand.
Snijd de rand netjes af aan de bovenkant. Schil de appels, snijd ze in partjes en meng de partjes met de afgespoelde rozijnen.
Doe er wat smaak wat basterdsuiker en kaneel door.
Meng in een andere kom de slagroom (gewoon roeren, niet stijfkloppen) met het custardpoeder, vanillesuiker en de eieren.
Leg de appelpartjes netjes in de vlaaibodem, giet er vervolgens het custard slagroommengsel over en bak de taart ca. 45 minuten in de oven, Laat de bovenkant niet te donker worden, anders de laatste minuten even afdekken met aluminiumfolie.
Laat de taart afkoelen.
Bestrooi met poedersuiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit homemade appeltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Homemade appeltaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Super lekkere appeltaart die makkelijk en snel te maken is. Heeft wat van apfelstrudel weg. Heb het nu 2 keer gemaakt en kreeg zeer positieve reacties.
    Monique gaf dit recept op 26 november 2014 5 uit 5 sterren
  • De ellende met diepvriesbladerdeeg is dat deze vrijwel niet met roomboter bereid, te vinden zijn. Meestal wordt er van plantaardige vetten gebruik gemaakt en dat komt de smaak zeker niet ten goede. B... Lees reactie
    George Sindram gaf dit recept op 28 januari 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven